verhoomo toppatuoli

Verhoilupalvelua ilolla ja ammattitaidolla

Verhoilupalvelut

Verhoilupalvelut Koskelta käsin, ovelta ovelle toimitettuna

Verhoomo Toppatuoli on perustettu vuonna 2008. Meillä verhoillaan pääasiassa kaikenlaisia huonekaluja, antiikista nykyaikaisiin. Erikoisalana on perinteinen verhoilu. Useimmiten verhoiltavaksi tulevat huonekalut ovat peräisin 20-100 vuoden takaa. Verhoileminen edistää paitsi kestävää kehitystä, myös kulttuurihistorian säilyttämistä. Usein verhoiltavaksi tuotavaan huonekaluun liittyy myös tarina tai tunnesiteitä. Tai sitten halutaan mukavaksi koettu, mutta nuhraantunut sohva tai tuoli päivittää sisustukseen sopivaksi ja pukea uuteen asuun. Lähialueilta kuljetamme huonekalut verhoiltavaksi ja takaisin - ovelta ovelle - ilman lisämaksua. Kauemmaskin kuljetamme, kohtuullista korvausta vastaan. Pyydä maksuton arvio verhoiltavasta kalusteesta vaikka saman tien! Soita, tiedustele sähköpostitse, tai käytä oheista yhteydenottolomaketta.  

Ajoittain verhoomossakin on ruuhkaa, olethan siis liikkeellä hyvissä ajoin, mikäli haluat valmiit tuotteet takaisin tiettyyn ajankohtaan (esim. juhlat) mennessä. Sovitussa aikataulussa ja hinta-arviossa pysyminen on meille kunnia-asia!

Verhoilupalvelumme:

  • perinteisten meriheinätäytteisten joustinhuonekalujen ja nykyaikaisten vaahtomuovilla pehmustettujen huonekalujen verhoilut
  • ajoneuvojen istuinten verhoilut
  • julkitilakalusteiden verhoilut
  • patjojen päällystykset
  • kysy myös sisustusompelua, sängynpäädyn valmistusta, pientä pintakäsittelyä ym. mitä mieleesi juolahtaakaan!

Vanha huonekalu uudella, uniikilla elämällä

Huonekalujen verhoilu on oiva keino saada kalusteet, joita ei muista kodeista löydy. Toki verhoilu voidaan tehdä vanhaakin tyyliä uskollisesti mukaillen. Kalusteverhoilu on kaiken lisäksi ekologinen ratkaisu, ja ainoa keino säilyttää vanha, arvokas kaluste käyttökelpoisena. Kuvagalleriassa voit tutustua työmme jälkeen ja kenties inspiroitua teettämään uudet päällysteet kotisi kalusteille.

Ota yhteyttä, Verhoomo Toppatuoli Koskella palvelee ilomielin!

Yhteydenottolomake

Kysy lisää palveluista tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.

Verhoomo Toppatuoli | Tapalantie 255 | 31500 KOSKI TL | 045 1299 123 | noora.lehtinen@gmail.com