Verhoilupalvelua Koski Tl:n kunnassa käsityönä ja ovelta ovelle toimitettuna Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä verhoilutöistä

Verhoomo Toppatuoli on perustettu vuonna 2008. Verhoilemme kaikenlaisia huonekaluja, antiikkisista nykyaikaisiin. Erikoisalaamme on perinteinen verhoilu. Useimmiten verhoiltavaksi tulevat huonekalut ovat peräisin 20–100 vuoden takaa. 

Verhoileminen edistää paitsi kestävää kehitystä, myös kulttuurihistorian säilyttämistä. Usein verhoiltavaksi tuotavaan huonekaluun liittyy myös tarina tai tunnesiteitä. Tai sitten halutaan päivittää mukavaksi koettu mutta nuhraantunut sohva tai tuoli sisustukseen sopivaksi ja pukea se uuteen asuun.

Lähialueilta kuljetamme huonekalut verhoiltavaksi ja takaisin – ovelta ovelle – ilman lisämaksua. Kauemmaksikin kuljetamme kohtuullista korvausta vastaan. 

Pyydä maksuton arvio uudelleenverhoiltavasta kalusteesta vaikka saman tien! Soita, tiedustele sähköpostitse tai käytä sivuiltamme löytyvää yhteydenottolomaketta. 

Ajoittain verhoomossakin on ruuhkaa. Olethan siis liikkeellä hyvissä ajoin, mikäli haluat valmiit tuotteet takaisin tiettyyn ajankohtaan (esim. juhlat) mennessä. Sovitussa aikataulussa ja hinta-arviossa pysyminen on meille kunnia-asia!

Verhoilupalvelumme:

  • perinteisten meriheinätäytteisten joustinhuonekalujen ja nykyaikaisten vaahtomuovilla pehmustettujen huonekalujen verhoilut

  • ajoneuvojen istuinten verhoilut

  • julkitilakalusteiden verhoilut

  • patjojen päällystykset

  • myös sisustusompelut, sängynpäädyn valmistus, pienet pintakäsittelyt ym. mitä mieleesi juolahtaakaan!

  • verhoilukankaiden myynti.

Vanha huonekalu uudella, uniikilla elämällä

Huonekalujen verhoilu on oiva keino saada kalusteet, joita ei muista kodeista löydy. Toki verhoilu voidaan tehdä vanhaakin tyyliä uskollisesti mukaillen. Kalusteverhoilu on kaiken lisäksi ekologinen ratkaisu ja ainoa keino säilyttää vanha, arvokas kaluste käyttökelpoisena. 

Kuvagalleriassa voit tutustua työmme jälkeen ja kenties inspiroitua teettämään uudet päällysteet kotisi kalusteille.

Ota yhteyttä, Verhoomo Toppatuoli Koski Tl:ssä palvelee ilomielin!

Yhteydenottolomake

Kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha